Brynäs IF

713380 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2679810

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Håller inte med. Vi har haft sjukt lätt för BIK. Mora däremot. Klara torskar borta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Danne66: nja, 4 vinster, absolut, men ”sjukt lätt” håller jag inte med om. Tror det var sista matchen vi var totalt utspelade i 1,5 perioder, resterande jämt, men som du säger vinst.

Själv osäker om vad som är lättast motstånd för oss.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Danne66: Tycker både Mora och AIK ser vassare ut än BIK. Tycker vi ska välja BIK men självklart vara ödmjuk och ha respekt för motståndet.

SSK underpresterade rejält. Är imponerad över BIKS 4-0 vinst i den matchserien. Men tycker den serien är den som hållit lägst kvalitet av det jag sett av kvartsfinalerna.

Det är semifinal vi ska spela, inget motstånd är lätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Danne66: Vet inte om jag håller med om att vi haft sjukt lätt för BIK. 23-47 i skott i första matchen (BIK 47 skott). Var 3-3 till slutet av matchen och sen gjorde vi först ett mål i pp och sen 2 mål i öppen kasse.

Sen hade vi en annan match där Clara storspelade (97%). 33-18 i skott till Karlskoga i den matchen men 1-2 (Brynäsvinst).

Vi har absolut vunnit alla matcherna och haft någorlunda lätt i 2 av matcherna men långt ifrån enkla vinster för det. :)

Edit: Jag jämför alltså inte om vi haft svårare eller lättare för BIK respektiva Mora här. Utan bara att matcherna mot BIK varit väldigt jämna de också (2 av dem speciellt). Till och med så att de stundtals dominerat mot oss även om de inte fick in pucken.
Kommentera