Brynäs IF

713415 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2679887

Sv: A propósito de nada
hejhallå: ” Det fulla ansvaret ligger på spelaren att inte åka på domaren och struntar man i det har man gjort sig skyldig till en uppsåtlig förseelse som är straffbar, säger Johan Nordin.”

För det är inte oavsiktliga förseelser vi bestraffar utan det är förseelser som man hade kunnat undvika, säger Johan Nordin i disciplinnämnden”

Johan Nordin är en j-a idiot och en av dom personerna som håller på att förstöra svensk hockey… Jag blir så jävla less på sådana här paragrafryttare utan någon som helst kunskap och känsla för sporten. Ordförande Anders Larsson är ju den värsta ärketomten av alla, han är ju t.o.m. värre än en politiker…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: De är redan på god väg att förstöra matchserien mellan AIK och Mora. AIK är rejält vingklippta av deras idiotiska avstängningar. Högst troligt kommer avstängningarna att avgöra den matchserien.

Brynäs slagstyrka har minskat ganska drastiskt av att tappa både Robertsson och Ölund på kort tid, men förhoppningsvis tas avstängningen på Ölund bort. Utan Ölund och Robertsson kommer Brynäs inte längre att ha tre starka kedjor som pumpar på. Det är en avsevärd skillnad att ha två och tre starka kedjor.
Kommentera