Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2679888

Sv: A propósito de nada
Jugge: De är redan på god väg att förstöra matchserien mellan AIK och Mora. AIK är rejält vingklippta av deras idiotiska avstängningar. Högst troligt kommer avstängningarna att avgöra den matchserien.

Brynäs slagstyrka har minskat ganska drastiskt av att tappa både Robertsson och Ölund på kort tid, men förhoppningsvis tas avstängningen på Ölund bort. Utan Ölund och Robertsson kommer Brynäs inte längre att ha tre starka kedjor som pumpar på. Det är en avsevärd skillnad att ha två och tre starka kedjor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag bara undrar varför AIKs spelare klarar sig utan kritik. I sporterna handboll och rugby går det utmärkt att spela ännu mer fysiskt utan att man måste slåss efteråt. Det har varit exceptionellt tydligt hela vintern att man tar avstängningar för slagsmål efter perioder.

Jag förstår inte varför man då gnäller. Det är som vi har att göra med femåringar. Är hockeyspelare och supportrar barnsligare än i andra sporter?

För poängens skull. Jag tycker att avstängningarna är på tok för hårda, men har kopiöst svårt att förstå allt gnäll runtomkring.
Kommentera