Brynäs IF

713372 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2679943

Sv: A propósito de nada
Lemp: Helt självklart är nog inte valet, men när allt kommer omkring är alla motståndarna tuffa nu och Karlskoga blir nog valet på grund av att de har sämst och minst spets i laget. Karlskoga gjorde en bra matchserie mot Södertälje, men om inte SSK hade varit så förbannat uddlösa så hade de ju vunnit med typ 4-1 i matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Tror många (menar inte du här) missar att Karlskoga alltså är tvåa i tabellen (efter oss så klart) på andra halvan av säsongen. Det tyder ju på att de gjort mycket bra saker över längre tid och inte bara i en matchserie. Så även om jag tycker att SSK har ett bättre lag har Karlskrona ändå bättre resultat än alla andra (utom oss) från och med match 26. Sen borde så klart SSK vunnit ändå sett till spelarmaterialet enligt mig också..

BIK gjorde under dessa 26 matcher 11 fler mål än DIF t.ex. 12 fler än SSK och släppte dessutom in lika många (få) mål som DIF (2 färre än Mora under samma tid). Antalet gjorda mål är tvåa efter oss (106, 93 och på tredje plats Nybro med 92). Så även om de spelare för spelare inte har ett så bra lag så har de presterat på väldigt hög nivå över en längre tid.

Jag skulle nog ändå välja Karlskoga av de lag som är kvar pga samma argument som dig. OM det inte är så att kvartsfinalerna som är kvar blir väldigt långa och tuffa matchserier med flera skadade spelare osv som kan gynna oss.
Kommentera