Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2680357

Sv: A propósito de nada
Axelsson: Fattar inte att alla hatar mot HV, vill ni ha Oskarshamn kvar i SHL? Jävla tåligt skitlag som inte passar in i finrummet. Så jävla tråkigt att kolla OIK - BIF en lördag, tar HV alla dagar i veckan. (Sen ska ju vi dit också).

Sen är diskussionen angående motståndet i semin superspännande. Tänk om Mora slår AIK imorgon. Vilka väljer vi?! Karlskoga känns tuffa men visst fan ska vi slå dom? Eller ska Djurgården få åka till Mora på tuffa bortamatcher? Vettefan alltså!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gunderson: Helgrdering. Om HV åker ur och det värsta händer. Nämligen att Brynäs inte går upp så har vi i västsverige i alla fall ett ställe någorlunda nära där vi kan se Brynäs live. Därför håller jag på IKO i kvalet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gunderson:
Vill egentligen ha HV i ES som du säger för det blir i alla fall matcher då mot ett lag som frambringar känslor... IKO är väl ungefär lika kul som isterband... Utan rödbetor...
DÄREMOT så håller jsg på IKO ändå, för OM vi går upp igen hat vi större chans att hålla oss kvar.. är känslan.

Vi måste ta BIK oavsett... Vi kan inte ge DIF en fribiljett till finalen.
Dom kommer få stångas rejält oavsett om dom får AIK eller Mora...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gunderson: Ja, mycket hellre IKO. De är inte tråkiga heller tycker jag. Jönköpingsbor och Hv-fans är självgoda och bräkiga. Sen är det väl så att de som vinner "passar in i finrummet", det får vi se.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gunderson: Jag har varit inne på BIK hela tiden men tänker även så här :
Dif Bik / Bif Mora (om Mora vinner annars BIK) och jag tänker så att utvilade BIK får ta DIF som ändå haft tuffa matcher och BIF får ta Mora av samma anledning,
Kommentera