Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2680528

Sv: A propósito de nada
Alvin : Det är det jag personligen irriterar mig på. Att det är så inkonsekvent. Okej om det skiljer en match så men när det är inget straff (ingen anmälan ens) till 3 matchers avstängning, då är det något som är fel tycker jag.

Spelare åker in i domaren och kramar om honom till och med, inget händer.
Spelare kastar saker mot domare (träffar dock inte), inget händer.
En spelare krockar med domaren (fot mot fot) och döms men frias sen (Lundin).
En spelare krockar med domaren (fot mot fot) och döms men frias inte (Ölund).

Hade tyckt det varit lika sjukt om det var en motståndarspelare som blivit avstängd för det. Speciellt med tanke på att Albin Lundin tidigare friats för mer eller mindre exakt samma sak.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Det var väntat. RIN avslog även överklagandet vid en liknande situation tidigare på säsongen. Alltså en situation som var mer lik Ölunds än vad Lundins var. Det fanns fler förmildrande omständigheter för Lundin så tror man bedömde den lite annorlunda.

Enligt disciplinnämnden är det alltså lika illa att råka åka in i en domare av misstag som att ge en motståndspelare en grov hjärnskakning med en ful huvudtackling. 3 matchers avstängning saknar all form av sunt förnuft.

I förra säsongens slutspel stängdes Rahimi exempelvis av i 3 matcher för en fullständigt vidrig tackling som skickade en spelare till sjukhus med en grov hjärnskakning (länken). Och då bör man väl dessutom ha med sig att Rahimi är en av de största återfallsförbrytarna någonsin i svensk hockey.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kan vara det mest idiotiska beslutet som fattats inom svensk idrott i modern tid. Ja jag sträcker mig så långt

Men det här är bara ytterligare bevis på att det är Brynäs IF mot hela jävla Hockeysverige. Nu är det dags för oss alla supportrar att sluta upp! På hemmaplan och bortaplan! Sätta press på domarna i VARENDA situation, SKRIKA oss hesa över MINSTA LILLA! Och framförallt! Stötta grabbarna in i döden!

Dom kommer fortsätta kasta skit vår väg! Det här är antagligen inte vår sista avstängning i detta slutspelet, men vi ska fan se till att vi både syns OCH hörs!

Slut upp! Slut samman! Visa Hockeysverige att VI SKA TILLBAKA!

FORZA BRYNÄS!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve:
Alltså, jag fattat fortfarande inte vad Ölund höll på med oavsett hur många gånger jag tittar på det.

DÄREMOT med tanke på Lundin som blev friad för EXAKT samma sak så är detta som ni säger inget annat än ett rent o skärt justitiemord...
Kommentera