Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2683806

Sv: A propósito de nada
Klasen slipper avstängning. Snudda en domare ger tre matcher, crosschecka av klubban i nyllet på någon ger noll matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic:
Tekniskt sett gav det matchstraff och fem minuter pp till Mora, medans Öhlund (med all rätt ska tilläggas) kom undan utan straff under matchen, men fick tyvärr tre matcher personlig avstängning.
Jag förstår inte varför alla bortser från att ett matchstraff under en match redan är ett hårt straff. Om man får fem minuter med typ en halv period kvar vid en uddamålsledning har man inte ”kommit undan”.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Allsvenskan har uppenbarligen ingen respekt för alla människors lika värde 😉
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic:
Det gäller att hänga med på vilken bedömning som är rådande för stunden...
Och BIK- ledaren tycker Brynäs kommer undan med för få utvisningar!

Intressant eftersom ett annat lag från Värmland i många år utvecklade konsten med fasthållningar och spelsabotage till en stor konst...
Jag tycker fortfarande att det är otroligt korkat att det finns en regelbok som göms undan när det blir finalspel och andra viktiga matcher... varken spelare eller domare vet vilken nivå som gäller just i matchen dom spelar...
Allt snack om farliga huvudtacklingar och ev. hjärnskakningar dom ger... det anses inte lika farligt i viktiga matcher... eller???
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Är det bekräftat?
Kommentera