Brynäs IF

715753 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2685126

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:
Jag hoppas att jag var den objektiva.
Det ser iaf med all tydlighet ut som att Mora kommer ta finalplatsen. De har steppat upp rätt bra till slutspelet och har väl egentligen varit bättre än oss i fem perioder av sex. Att de vann igår var väl bara rättvist men man kan inte annat än tycka synd om Ragnarsson som tyvärr avgjorde matchen.

Mora äger spelet mot oss men känns lite trubbiga i avsluten, får de till även dem kan de nog tom spöka med er.

En funderare är varför Gradin får spela som trettondeforward när han tillsammans med juniorerna är den som skapar mest i förhållande till speltid. Sen kan man undra om Krüger spelar skadad för honom går det inte att känna igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: Jag tror att de allra flesta delar din syn på er matchserie. Mora är jäkligt bra och verkar ha ett bättre grundspel än er. Däremot är Djurgården otäcka när de får lite medvind och publiken i ryggen, då kan de skölja över vilket lag som helst i långa perioder.
Ingen motståndare vore någon enkel match för Brynäs i final, det enda vi kan hoppas på är att lagen kör slut på varandra i en lång serie.
Men först och främst ska Brynäs ta sig dit också. Ikväll vet vi ju dessutom inte vad som väntar om man frågar Plato, ska bli väldigt intressant att se om han får äta upp detta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: Bra analys, men det känns som en matchserie som kan sluta hursomhelst. Tycker ändå DIF har vassare spelare framåt men känns ojämnare som lag. Sen kanske målvakterna jämnar ut skillnaden i spets till viss del då Moras keeper är snäppet bättre.
Brynäs föll väl egentligen bara igenom rejält i två matcher under grundserien och det var mot SSK och just Mora borta (med risk att jag förträngt ngt bottennapp).
Kommentera