Brynäs IF

713958 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2686257

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Tyvärr inte GD prenumerant, men vågar Gälla gå på lika hårt som DIF eller BIK mot domarinsatserna. BIK har väl förtjänat ett 20-tal utvisningar från match 1 & 2 med alla deras hakningar och fasthållningar som de ej fått betala för.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dabif:
Lite sjukt när man kollar statistiken på utv. I match 2 hade Brynäs 14 min och Bik 20 min, och nu i match 3 ville man uppenbarligen likställa utv. Minuterna för att inte tappa trovärdighet och gissa vad det blev, 14 - 20 till hemmalaget, nää, med tanke på vad zebrorna släpper så känns det för dåligt tyvärr…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dabif: Vet inte exakt hur mycket jag får kopiera in men tar de delar som handlar om domsluten:

"Vi är helt övertygade om att det är mål. Noel Nordh får två yxhugg, ett från varsitt håll. Pang! Och han blir inkörd (i målgården) av deras spelare. Sen ligger pucken lös, som Bertilsson kommer och stöter in. Domaren gör wash out-tecknet direkt och sedan, för att inte se dum ut, är det enkelt att säga att det inte är mål. Men för oss är det ett solklart mål.

Niklas Gällstedt menar att hans lag var förfördelade under hela matchen.

Jag säger inte att våra utvisningar var fel. Men jag tycker att vi blir väldigt hårt straffade, det är minst lika många åt andra hållet, som man inte tar. Och det gör mig mest besviken

Har du pratat med domarna?

Nej, man får ju inte göra det. Men nu verkar det ju löna sig att snacka utåt om det istället. Gnäller man litegrann då får man fördel, det är så jag känner.

Hade ni vunnit om ni fått 2-0 godkänt?

Ja, det tror jag. Sen gör vi det bra och kommer tillbaka och kvitterar till 2-2 men det är en avvaktande utvisning igen som de avgör på också."

Någon moderator får radera mitt inlägg om det här bedöms vara för mycket som kopierats in.
Kommentera