Brynäs IF

715747 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2686269

Sv: A propósito de nada
dabif:
Lite sjukt när man kollar statistiken på utv. I match 2 hade Brynäs 14 min och Bik 20 min, och nu i match 3 ville man uppenbarligen likställa utv. Minuterna för att inte tappa trovärdighet och gissa vad det blev, 14 - 20 till hemmalaget, nää, med tanke på vad zebrorna släpper så känns det för dåligt tyvärr…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lira: Det var ingen domarinsats som gynnade Brynäs i match #3, men det är bara att gå vidare och fokusera på nästa match. On Brynäs tar match #4 kommer man att ha ett väldigt bra slagläge. Det viktiga nu är att inte tappa fokus och dras med i deras skit. Däremot behöver man antagligen vara väldigt tydliga i protesterna gentemot ligan, DET är något som Svedman borde fokusera på istället för en lättkränkt TV4-medarbetare, därför att Brynäs chanser att prestera på isen minskar om man tappar fokus på grund av att några drägg ovanför båset kastar saker på spelare och ledare.

Med tanke på alla kamerorna borde det vara väldigt enkelt att idenfiera förövarna och porta de från arenan. Det är dessutom mycket enklare att identifiera folk i en så liten islada än i en större arena.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lira: Ni kommer igen ändå. Det ska inte vara för enkelt heller. Gubbarna behöver tända till och veta att de lever och behöver spela om det.
Kommentera