Brynäs IF

713911 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2686332

Sv: A propósito de nada
Lira: Det var ingen domarinsats som gynnade Brynäs i match #3, men det är bara att gå vidare och fokusera på nästa match. On Brynäs tar match #4 kommer man att ha ett väldigt bra slagläge. Det viktiga nu är att inte tappa fokus och dras med i deras skit. Däremot behöver man antagligen vara väldigt tydliga i protesterna gentemot ligan, DET är något som Svedman borde fokusera på istället för en lättkränkt TV4-medarbetare, därför att Brynäs chanser att prestera på isen minskar om man tappar fokus på grund av att några drägg ovanför båset kastar saker på spelare och ledare.

Med tanke på alla kamerorna borde det vara väldigt enkelt att idenfiera förövarna och porta de från arenan. Det är dessutom mycket enklare att identifiera folk i en så liten islada än i en större arena.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tänker mig att de sätter upp en plan för detta nu. Händer det igen på söndag (inte lika troligt en söndag) så får Gällstedt kalla åt sig domarna och förklara att han inte kan garantera sina spelares säkerhet och därför gå ut i omklädningsrummet tills läktare är tömd. Det kan inte domarna säga emot. De blir tvungna att dansa med och bryta matchen… Sen kan det ju vara så att Brynäs har momentum i matchen och förlorar på det. Men jag tror man vinner på det på sikt att markera och ta kontroll över situationen…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Svedman kunde väl knappast agera på något som inte hade hänt? Förvirrad logik…
Om Svedman varit i kontakt med Ryman som drog igång den förra skitstormen vet vi ju inte heller.
Man kan mejla HA och fråga om något saknas på [email protected]
Jag mejlade med attn Ryman och undrade var uttalandet om att hälla öl på motståndarna inte var acceptabelt var någonstans och om HA krävt Karlskoga på en offentlig ursäkt.
Tag along så vi sätter press på dem. Någon jäkla konsekvens i deras agerande borde finnas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:

TV4 söker sensationer, om Boforslaget skulle slå ut Brynäs, så blir det en sensation och för att det ska lyckas så krävs blåögda domare...Allt är idag buisness i Karlskoga.
Kommentera