Brynäs IF

716131 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2691239

Sv: A propósito de nada
Lemp: SHL-klubbarna lär också hugga som kobror på en sån talang. Det som känns bra är att Brynäs håller på att utveckla en kultur med hemvändare som kommer tillbaka eftersom de verkligen till Gävle och Brynäs. Växjö skulle kunna erbjuda Silfverberg en månadslön på 300 000 men han skulle ändå välja allsvenskt spel i Brynäs före någon annan klubb.

Det känns ju minst sagt spännande att Lindblom, Carlsson, Sandström, Söderström och Boqvist den äldre sitter på utgående kontakt och att Djoos verkar vara högaktuell vid SHL-avancemang. Fattar att alla inte kommer tillbaka nu men det går inte att utesluta ett par till hemvändare utöver Silfverberg och Djoos om Brynäs går till SHL. Om man därefter kan komplettera och krydda med bra unga spelare utifrån och få fram typ Sundqvist jr så ser laget väldigt spännande ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
Spelare som Silfverberg lär inte lockas av pengar. Han har redan tjänat så mycket pengar så hundratusen extra i månaden kan han strunta i. Det är värre med dem som inte riktigt har kunnat hänga i som ordinarie i NHL.
Krüger är väl ett liknande exempel i DIF.
Kommentera