Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2692152

Sv: A propósito de nada
Gavve: Så vitt vi vet finns det ingen anledning att byta ut Larsson som kapten. Han leder ett vinnande lag. Silfverberg kommer säkert få ett A, men tror inte det är givet att han blir lagkapten. Tror inte han har den prestigen, men det beror ju på hur dynamiken mellan honom och Larsson är. Kanske känns det naturligt att ge C till Silfverberg, kanske inte. Oavsett vilket kommer båda att leda laget på ett bra sätt. Tycker faktiskt att Rödin har varit en bra pådrivare denna säsong också, och betydligt jämnare i sina prestationer (svagare motstånd men ändå).

Det som Brynäs får passa sig lite för är att man samlar på sig för många veteraner. Det kommer bli viktigt att få in yngre, hungriga och snabba spelare i laget. Tror och hoppas på Robertsson som jag tycker är en given värvning oavsett division. Robertsson är mycket bättre än spelare som Kvist och Birgersson, som ju fyllde ut laget senast det begav sig i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:

Ja Robertsson är en självklar värvning. Han kommer vara en av SHL:s bästa målskyttar inom några år. Som tur är verkade han trivas här och hade varit helt perfekt i en tredjekedja i SHL eller andrakedja i allsvenskan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Det som Brynäs får passa sig lite för är att man samlar på sig för många veteraner. Det kommer bli viktigt att få in yngre, hungriga och snabba spelare i laget.. .. Robertsson är mycket bättre än spelare som Kvist och Birgersson”

Jo men vi kan få samma lika eller sämre också.
Johannesson är väl ett klassexempel på ung spelare - även om han nu är back - som jag lätt hade undvikit mot en veteran som Benn eller Berra. Gäller även nästa år.

Det är lätt att sitta och säga att dessa är dåliga osv som kvist och Birger, men de hade kunnat haft en smärre chansning. Tärnström tex är jag inte ett dugg lyckligare med än kvist, vilket jag inte heller är lycklig med. Men så jävla dålig är han inte som alla kvisthatate säger. Tvärt om så får brynäs beröm för Vail bredd - och där bör både Tärnström och kvist ingå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nyberg till HV på 3 år. Why?
Kommentera