Brynäs IF

713763 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2694055

Sv: A propósito de nada
parks: "Men hade vart coolt om vi skulle kunna få till en stämning likt djurgården."

Genomsnittsbesökaren på dif:s hemmamatcher vill du inte ha som bänkgranne i erp:en. Det går att förklara varför stämningen på deras hemmamatcher är som den är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson:
Kom gärna upp i klacken på söndag och förklara vad du menar. ;)

Det finns vissa som jobbar väldigt hårt med att skapa stämning, TIFO-gruppen t.ex. lägger ned masstal av timmar med strålande resultat. Nu tycker du säkert annorlunda än jag men där spelar nog de flesta Hockeyallsvenska klubbar i en annan liga än DIF.
Brynäs hade ju ett hyfsat tifo nu senast, men t.ex. det Mora bisade upp var av lite lägre kaliber. (Kommentatorn på TV4 kunde inte läsa det för att texten var för liten)

Mina tankar om varför det blir sånt tryck från klacken: (Mattson har ju också en teori så det finns flera sett att se på det)
Det ställs väldigt mycket krav på de som står i klacken att de ska sjunga och bidra med stämningen annars är man hänvisad till sittplats. Det är alltså inte uppskattat att folk som inte sjunger köper klackbiljetter för att de är billigare.
Något som i mångas öron, även mina, bidrar till stämningen är att man gör det utan hjälpmedel. Runtom i landet är det många klubbar som försöker skapa stämning med hjälp av HIFI-system, lampor, klappor och trummor vilket inte riktigt behövs på Hovet.
Kommentera