Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2696941

Sv: A propósito de nada
Angående tacklingen på Pudas. Det hade varit SKITENKELT för Zaar att bara krypa ihop lika mycket som Pudas gjorde och därmed träffat honom i bröstet eller på axeln. Helt klart Zaar's fel, en smart tacklare hade kunnat göra det riktigt snyggt men ändå hårt. Istället gör han sådär. Så jävla dumt och onödigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
havre: ” Angående tacklingen på Pudas. Det hade varit SKITENKELT för Zaar att bara krypa ihop lika mycket som Pudas gjorde och därmed träffat honom i bröstet eller på axeln. Helt klart Zaar's fel, en smart tacklare hade kunnat göra det riktigt snyggt men ändå hårt. Istället gör han sådär. Så jävla dumt och onödigt.”

Tänk så olika man kan tänka om olika situationer… Det är väl därför det är bra att vi har domarna som gör bedömningarna. Det där är en klockren bröstvärmare alla dagar i veckan. Jag hade blivit skogstokig om Berra blivit avstängd för en liknande tackling. Den tar i bröstet först men det är oundvikligt att den tar i ansiktet också när Pudas är så låg. Vad ska Zaar göra efter att han beslutat sig för att tackla? Han kan ju inte gå upp i rök…
Kommentera