Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698627

Sv: A propósito de nada
Bob: Hörde också på analysen av Oskar Bäck i hockeylabbet. Låter som en bra SHL-värvning. Färjestad har ju sina centrar i Nygård, Johansson, Kellman och Westfält men det måste vara väldigt svårt för FBK att tacka nej till Bäck om de får chansen att ta tillbaka honom. Å andra sidan ryktas Rasmus Asplund tillbaka till Färjestad och honom tror jag att de prioriterar över Bäck.

Isac Lundeström är ju en annan spelare som eventuellt vänder hem. Luleå är hans lag i Sverige, men han är polare med Silfverberg.

En annan svensk center där borta är Jacob Peterson, men jag tror att de största SHL-klubbarna skulle hugga där. Peterson har ju en uppenbar offensiv uppsida som är mer tveksam hos Lundeström (otroligt svårbedömd).

Bland defensiva backar sticker Jacob Larsson och Robert Hägg ut som alternativ borta i Nordamerika. Larsson har spelat med Silfverberg, Hägg har spelat med både Silfverberg och Lindblom borta i Nordamerika. Larsson är ju ursprungligen från Troja så andra klubbar kanske ligger lite bättre till, men varken han eller Hägg har ju någon urstark koppling till någon svensk elitklubb.

Hägg gick hockeygym i Modo, men kommer ursprungligen från Gimo, som ju ligger ganska nära Gävle och kryllar av Brynäsfans. Fatta ett backpar med Djoos tillsammans med aningen Larsson eller Hägg - där snackar vi hög nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Blir nog rejäl huggsexa på dom här svenska centrarna med utgående kontrakt i AHL. Kommer bli en tuff kamp oavsett namn. Gissar att Alcén gärna vill köra svenskt om det är möjligt.

Gustav Lindström passar förövrigt perfekt in på profilen. Rightare, bra ålder och från Östervåla och utan given klubb i Sverige.
Kommentera