Brynäs IF

713970 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2698708

Sv: A propósito de nada
Lemp: Ja, blir intressant att följa. Om man inte hittar en riktigt bra center kan man också ta in en hårt jobbande tvåvägscenter med en viss uppsida, typ Måns Carlsson, och lägga mer pengar på yttrar. Jag tyckte att Smejkal var vidrigt bra i Oskarshamn, precis den typen av stridsvagn som Brynäs i stort sett aldrig har,. Känns väl osannolikt att han skulle hamna i Brynäs av alla lag, men om man exempelvis skulle ta in honom, så vore det ju OK med en lite sämre centeruppsättning.

Det som jag absolut inte vill se är endimensionella offensiva "skillade" spelare som Palve och Timashov. Det är inte läge för det nu när Brynäs är nykomlingar, och man har ju redan Indrasis på kontrakt. Kelleher ser jag ändå som mer av en lagspelare än vad Palve och Timashov var.

På ledarsidan tror jag att man vill ta in en målvaktstränare utifrån. Möjligtvis att man ersätter Masken med Janne, men tror inte man flyttar upp J20-tränaren. Särskilt då man har en otroligt bra kull på väg upp i J20-laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Smejkal är den ultimata drömmen. Kan tänka mig ett brutalt bra kontakt för honom i Schweiz dock om han skulle vända till Europa.

Svårt att veta hur man resonerar kring målvaktstränare, visst att man klumpade ihop rollen och gav den till Hansson när vi åkte ut. Men det har trots allt gått bra och han har samma roll i tre kronor. Vill Hansson behålla den rollen så blir det så tror jag.
Kommentera