Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699063

Sv: A propósito de nada
Peja: Absolut, men jag tycker det är sjukt trist att Clara försvinner till ”hacka och slå”. Han hade varit en perfekt backup med möjlighet att slåss om 1:a spaden.

Av Hellberg och Heljanko så vore det intressant att veta Alcéns huvudspår, 1-års kontrakt till Hellberg eller flerårs på Heljanko? Sen är det så klart den ”lilla” detaljen att spelarna ska vilja komma till Brynäs.

Det vore ju grymt roligt att se Alcéns ”drömlag” som han pratat om och hur realistiskt det är. Men jag misstänker att det innehåller både Carlsson, Söderström och Boqvist utöver Djoos och Lindblom som det talats mycket om. Men viktigast blir målvaktsposten, den måste Alcén sätta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: "jag tycker det är sjukt trist att Clara försvinner till ”hacka och slå”. Han hade varit en perfekt backup med möjlighet att slåss om 1:a spaden."

Är det ristat i sten att Clara kommer att spela i FBK nästa säsong?
Jag menar, om hans NHL-klubb nu bestämmer så kanske det finns en chans att man låter honom stanna i Brynäs, om planerna ändå är att låta honom fortsätta att utvecklas i SHL.
Efter att ha lyssnat på Jonas Bergkvist i podden (rekommenderas) och det han säger om politik kontra det sportsliga i NHL, så är väl ingenting säkert när det gäller ex avtal mellan klubbarna därborta och klubbarna i SHL...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Och så var Huge och Myling i luven på varandra igen. Slutspelet var kul att följa, men skönt att vara tillbaka i de gamla rutinerna igen.
Kommentera