Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699061

Sv: A propósito de nada
Jugge: Ja, den mentala styrkan hos Clara är väldigt imponerande. Det jag menar är att han rent spelmässigt inte blev SÅ testad, särskilt inte i jämförelse med att stå i en SHL-nykomling, och att Brynäs inte borde lägga några enorma pengar för att värva Clara från Färjestad. Exempelvis Hellberg och Tappara-målvakten är ju högst troligt mycket bättre än vad Clara är just nu, så nyktert borde man väl ändå kunna se på Claras säsong?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Absolut, men jag tycker det är sjukt trist att Clara försvinner till ”hacka och slå”. Han hade varit en perfekt backup med möjlighet att slåss om 1:a spaden.

Av Hellberg och Heljanko så vore det intressant att veta Alcéns huvudspår, 1-års kontrakt till Hellberg eller flerårs på Heljanko? Sen är det så klart den ”lilla” detaljen att spelarna ska vilja komma till Brynäs.

Det vore ju grymt roligt att se Alcéns ”drömlag” som han pratat om och hur realistiskt det är. Men jag misstänker att det innehåller både Carlsson, Söderström och Boqvist utöver Djoos och Lindblom som det talats mycket om. Men viktigast blir målvaktsposten, den måste Alcén sätta.
Kommentera