Brynäs IF

714062 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699126

Sv: A propósito de nada
Peja: Malmö lär få det jobbigt att ersätta finnarna. Kan Liljander träffa så rätt med värvningarna igen är jag beredd att utnämna honom till SHLs bästa SC. Malmös plånbok är ju dessutom väldigt begränsad. Timrå har 2 bra kedjor samt bra målvakter. Stora frågetecken för backsidan och hur den nya finska tränaren kommer funka. Kommer proppmätta Dahlén underkasta sig Jokinens tydligen stentuffa träning?

Om inte kan det snabbt bli turbulens i laget. Timrå är väl dessutom fattigare än kyrkråttor? Något verkar ju skava rejält i Öret, skulle förvåna mycket om dom skulle studsa tillbaka och göra en kanonsäsong. Ser hittills väldigt trubbigt ut, vem ska göra målen?

Så länge Nubben är kvar i HV så behöver vi inte oroa oss för att dom helt plötsligt blir en toppklubb. Är Blomkvist redo att bli HC i SHL i en gammal storklubb. Går det trögt i början är risken stor att trycket utifrån blir för stort och han blir lika kortvarig som Montén.

Svårt att veta vad Modo kommer hamna, dom ska göra sin andra säsong. Jag gillar värvningen av Jasek, men samtidigt har dom tappat Dickenson. Så det känns jämt skägg och laget har inte blivit bättre.

Tycker ändå det finns gott om räddningsplankor den kommande säsongen precis som det var 23/24.
Kommentera