Brynäs IF

714561 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699400

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: I brist på rykten kör jag lite namedropping.

Baserat på Hockeylabbets senaste avsnitt finns tre HA-backar som skulle kunna vara intressanta i breddroller.

Tvåvägsback: Simon Åkerström. Det visste vi visserligen redan, men han har även sett bra ut mot Brynäs, vilket alltid är lite extra förtroendeingivande. Baserat på mina observationer vore jag trygg med honom som breddback, han är en bra och allround spelare. Säkert kort i min bok.

Defensiv back: Viktor Grahn. Inte heller någon superövverraskning, men då behåller man nog hellre Cukste? Även om Grahn hade betydligt bättre stats än Cukste i HA.

Offensiv back: Tim Theocharidis. Defensiven är tveksam, men vi är nog många som minns hur både Nick Angell och Ryan Gunderson gjorde Brynässuccé trots liknande farhågor. En chansning som verkligen skulle kunna floppa, men som ändå har en väldigt spännande uppsida. Kanske lite tveksamt att värva den spelartypen som nykomling dock.

Egna spekulationer: Cody Kunyk. En transatlant som finns på marknaden och som är ett hack upp jämfört med typ Vesel. Av de realistiska centeralternativen som nämns tycker jag nog att Oskar Bäck låter mest spännande, han är en bortglömd spelare som verkar ha utvecklats bra i Nordamerika och som är i bra ålder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Har faktiskt för mig att det har spekulerats om Åkerström till Brynäs nyligen, i konkurrens med många andra lag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Dal Colle har ju dock kontrakt över nästa säsong med Iserlohn. Tycker vi ska undvika att köpa ut spelare för att försöka få så mycket valuta för pengarna som möjligt.

För övrigt mins jag enbart Dal Colle som en av de värsta draft bustsen under det förra årtiondet. Men han verkar ju ha varit mer än lovligt duktig i Tyskland när man kollar EP.

Edit: såg nu att du plockat bort honom innan jag var klar med mitt inlägg.
Kommentera