Brynäs IF

715107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699845

Sv: A propósito de nada
Lemp: Kanske, men samtidigt vore jag bekväm med att Hellberg håller otroligt hög nivå. Tänker även att exempelvis Tappara-killen som vann MVP i deras slutspel tidigare under kvällen också kommer kosta ruskigt mycket. Det som man skulle kunna göra är att skriva 1-årskontrakt med typ Hellberg och signa upp en billigare och lite yngre målvakt på ett par år, typ Olof Lindbom kanske vore ett bra namn där. Jag tror inte att Coreau blir kvar och det vore en skräll om man vågar köra Steinbergs som tvåa i SHL, det hade däremot varit ett tänkbart alternativ i HA.

Känns inte som att det finns massvis med allsvenska målvakter som hade kunnat gå in som tvåa bakom en toppmålvakt. Kanske Voutilainen i Löven om han är skadefri? Gillar Hellgren och Bibeau men de är inga ungtuppar direkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Tyvärr är man lite skadad efter Lindbäck, vilket egentligen inte är rättvist mot Hellberg. Men man kan inte komma ifrån att man blir kluven över honom. Känslan är att Hellberg säkert inte söker ett kort avtal heller om han ska hem, utan att han säkert vill få ett treårskontrakt. Dock ren spekulation från min sida.

Man undrar vilken nivå Olof Lindblom håller, väldigt dålig koll på honom.
Kommentera