Brynäs IF

715146 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2699901

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag är ju en av dom som sitter på ett iptv-abonnemang.
Har dock planer på att ej förlänga när mitt går ut nu 5/5.
Jag förlänger med 3 månader varje gång jag köper.
Pröjsar 450:- för tre månaders abonnemang.

Sen är jag fullt medveten om den senaste tidens skrik gällande kriminella nätverk osv. sen kan jag undra varför denna spaning inte var på tapeten för säg 4-5 år sedan när varenda jäkel körde iptv?

Men moraliskt är väl klart att det är fel.
Sen kan man jämföra i all oändlighet - och det kanske man inte ens ska göra när det är diskussion om kriminella nätverk osv.
Men jämför jag med bara med min far som har Telia tv, där han har lagt till något sportpaket för att kunna kolla Brynäs. Han betalar ju över 1400:- varje månad inkl nätverk.
Totalt jävla hål i huvudet enligt mig.

SEN tittar jag otroligt lite tv, jag följer Brynäs samt Arsenal. Jag kan nångång titta på någon serie som kommer, men kollar aldrig tv i övrigt. Så för min del så handlar det mest om att jag aldrig skulle betala de pengarna som jag behöver betala för tex Telia Tv etc där jag binder upp mig på typ ett år.

Men som du skrev nedan. Finns inga speciella Brynäspaket etc. Man har ju samma utbud som finns via Tv4Play typ. Live 1, 2 etc...

MEN som sagt - moraliskt är det helt fel. Men jag använder i stort sett iptv uteslutande för Brynäs och fotbollen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask:
Bra val att sluta på fredag. :)

Företaget (i detta fall TV4/Telia) tar alla kostnader för att tillverka en produkt.
En kriminell organisation snor produkten och säljer den billigare. Det är klart att de kan göra det för de betalar inte något för rättigheter, tv-produktion, kommentatorer, reklam etc. Vissa tycker sedan att det är en bra idé att köpa detta för att det är billigare.
Tänk istället om företaget skulle varit Volvo och tillverkat bilar...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: "Finns inga speciella Brynäspaket etc"

Minns jag helt galet nu men fanns inte detta förut? Jag har något svagt minne (typ 10-15 år sen när jag bodde i Sandviken och gick på hemmamatcherna) att man till och med kunde köpa paket för att bara se bortamatcherna. Sen fanns paket med alla matcher för "sitt" lag och sen paket för alla matcher också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Jag tycker att "paketen" är en lam ursäkt. Det är väl knappast bara Brynäsmatcherna som ingår i IPTV, eller? Det är väl samma sak där, att du betalar för mycket som du inte kollar på, men bara det att paketet är mycket billigare eftersom det är olagligt?

När man betalade för enskilda kanaler med fasta tablåer för några år sedan, var det ens en diskussion att priserna var för höga eftersom man inte ville se varenda program som kanalen sände?

Din farsa verkar vara en bra gubbe, det är tack vare honom och andra som betalar som det finns en tv-produktion som en del andra kan streama olagligt.
Kommentera