Brynäs IF

715747 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2701255

Sv: A propósito de nada
Kelleher i GD idag:
”– Får jag bestämma så kommer tillbaka, det är i Brynäs jag vill spela. That’s for sure! Jag vill absolut stanna. Det har varit en fantastisk säsong, en fantastisk grupp av grabbar i laget. Det har varit en njutning att komma till rinken varje dag, säger Kelleher.
– Och att få chansen att spela för en så anrik klubb är inget jag nånsin tagit för givet. Jag visste det skulle bli bra här. Men det blev bättre än jag trodde.”

Fasen vore kul om han kunde bli kvar i nån roll längre ned ändå. Han - slutspelets MVP - låter ju som en riktig Brynäsare ❤️👍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Kelleher har ju visat att han snittar ca 0.5p i SHL med IKO. Samtidigt kan han vara en bättre spelare idag än han var då. Jag sticker ut hakan och gissar att Kelleher skulle kunna göra 30-35p på 50 matcher i SHL. Jag ser gärna Kelleher i en tredje kedja hos oss, med tid i PP2. Frågan är om han är villig att skriva ett ettårskontrakt med ganska låg lön för att ”bevisa” sig i SHL igen. Som sagt, slutspelets MVP och toppen i HA är inte direkt långt ifrån botten/mitten av SHL, då HA visat sig vara en väldigt bra liga. Kluven. Men jag ser gärna Kelleher om man kan få han billigt i en tredje kedja.
Kommentera