Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702660

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: "Ja, det är väl Indrasis, Ölund och Kopacka som är förlängningar bara. Vesel, Kelleher, Benn och Cukste är väl osäkra kort än så länge. Beror säkert på vad man kan få tag på innan man bestämmer något där (bortsett från Benn som bara behöver bestämma sig)."

Ju mer jag tänker på det desto mer önskar jag att Brynäs kan slingra sig ur Indrasis förlängning (är det möjligt?), inte för att han är en dålig spelare utan för att han påminner för mycket om Silfverberg och Lindblom; större, lite långsammare spelare som banar väg för andra.

Tänker däremot att både Kopacka och Kelleher skulle passa bra att spela med antingen Silfverberg eller Lindblom. T ex var ju samarbetet mellan Clark och Lindblom väldigt lyckat (även om Kelleher inte är en kopia av Clark). Tänker mig oxå att Kopacka passar perfekt med någon av dessa två.

Benn och Cukste tycker jag man bör förlänga med, bra defensiva backar som käkar tid i bp.

Kelleher och Wesel kan jag tänka mig båda 2 men det beror ju också på vad man har för andra alternativ såklart. Kanske offras båda dessa för att få in lite yngre spelare i truppbygget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Kopacka och Silfver borde iaf vara i olika kedjor 2st med bra avslut, Silfverbers handledare verkar i alla fall inte försämrats sen han lämnade
Kommentera