Brynäs IF

717536 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2705913

Sv: A propósito de nada
Lemp: låna ut åtminstone Johannesson. In med djoos, benn och cukste. Backsidan klar

In med Tyler x2

Då behövs 1 st center och 1 st målvakt.

Enkelt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Spännande att se hur det blir. Jag tror inte att Benn, Kelleher och Cukste blir kvar, men vi får väl se vad som händer. Det skulle finnas ett värde i att få till någon slags kontinuitet.

Läste att Alcén snackade lite om eventuellt sommarkontrakt för Jonathan Karlsson. Tror han skulle kunna bli en bra rollspelare om han fortsätter utvecklas. Bra på skridskorna, kan tacklas och har ett okej skott, kan dessutom spela både ytterforward och center. En mycket mer intressant spelare än exempelvis Kvist.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: ” låna ut åtminstone Johannesson. In med djoos, benn och cukste. Backsidan klar
In med Tyler x2
Då behövs 1 st center och 1 st målvakt.
Enkelt”

”GD Brynäs spelartrupp fylls på alltmer. Flera starka nyförvärv har presenterats men fortfarande saknas det spelare på ett par nyckelpositioner.
– Tre forwards till ska in. Två av dom får gärna vara centrar, säger Johan Alcén som öppnar för att förlänga med ytterligare spelare.”

Jag ser gärna en förlängning av Benn och Cukste sen en signing av Djoos, och jag håller med då är baksidan klar,
Då återstår det två centrar och en forward + 2a målvakt.

Vesel Kellerher, center och forward sen en toppcenter för första linan är vad som saknas om vi signar upp Benn Cukste Djoos på backsidan.

När det gäller målvakt så hoppas jag att Pecka har några målisar på sin radar som har Claras kvalitet och passar in i lagbygget.
Kommentera