Brynäs IF

717536 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2705941

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Spännande att se hur det blir. Jag tror inte att Benn, Kelleher och Cukste blir kvar, men vi får väl se vad som händer. Det skulle finnas ett värde i att få till någon slags kontinuitet.

Läste att Alcén snackade lite om eventuellt sommarkontrakt för Jonathan Karlsson. Tror han skulle kunna bli en bra rollspelare om han fortsätter utvecklas. Bra på skridskorna, kan tacklas och har ett okej skott, kan dessutom spela både ytterforward och center. En mycket mer intressant spelare än exempelvis Kvist.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Läste att Alcén snackade lite om eventuellt sommarkontrakt för Jonathan Karlsson. Tror han skulle kunna bli en bra rollspelare om han fortsätter utvecklas. Bra på skridskorna, kan tacklas och har ett okej skott, kan dessutom spela både ytterforward och center. En mycket mer intressant spelare än exempelvis Kvist”

Absolut intressant och helt rätt att starta med några juniorer i uppställningen, då finns mer utrymme att värva under säsong (om behov finnes) som man gjorde med benn t ex
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Är Ljungkrantz på kontrakt med FBK? han vore intressant. I övrigt har jag inga problem om vi förlänger med Cukste, Kelleher och Benn. Alla håller på SHL nivå
Kommentera