Brynäs IF

717535 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2706646

Sv: A propósito de nada
Så nu när Huge har fått sin slev av skopan av såväl andra supportrar som sina egna kan vi ju påminna alla om att antagonisten i den här debatten (Modomille) vid upprepande tillfällen suttit i modoboken och uppmanat till att ”storma” Brynäs forum när Brynäs riskerar förlora. Han vill ju för fan skapa bråk här inne.

Modomille är bra nog kålsupare och han har alltid en agenda när han är här inne. Han har också en väldigt aggressiv och konfrontativ diskussionsjargong. Det finns hur många exempel på andra supportar som klarar av att diskutera här inne. Modomille är inte en av dem. Han är här för att provocera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Han provocerar lika fullt i Timrås gästbok så ni vet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Antagonisten? Allt jag gjorde var att svara på ett lite hånfullt inlägg från Jugge. Och när har jag vid upprepade tillfällen suttit i MoDo boken och uppmanat till att "storma" eran bok? Snälla visa dom inläggen. Vad jag vet så har jag bara skämtat med Costanza om det en gång. Inga upprepade försök till att "storma" eran bok. Sen ska jag inte sitta här och låtsas som att jag aldrig har provocerat eller hetsat för det har jag helt klart gjort men då är vi två så ett tips om du inte vill ha modoiter eller andra supportrar här så sluta provocera själv.
Kommentera