Brynäs IF

717536 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2706688

Sv: A propósito de nada
nyb: D’Astous nämns som en fysisk tvåvägsback och väldigt allround trots den enorma poängskörden i Liiga. Han kan mycket väl kopplas med Kinnvall eller Lindstein. Även Djoos är mer tvåvägsback nuförtiden om än inte så fysisk som D’Astous, så jag är inte säker att det blir D’Astous-Djoos i första backparet om offensive Andersson ansluter.

Att Brynäs är där och sniffar på Andersson visar i alla fall på att Brynäs söker en till rightare på backsidan där vi bara har Kinnvall i dagsläget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
IronKrook: Dock riskabelt att förlita sig på att D’Astous kommer vara en bra tvåvägsback i SHL, alltid en omställning för spelare som kommer från Liiga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
IronKrook: Tänker att CEDA kommer behöva en lite längre inkörningsperiod in i SHL-spelet och behöver därför spela med en så bra back som möjligt i Djoos. Kinnvall är absolut också en tänkbar partner till honom, håller med där.

Lindstein-CEDA är jag tveksam till, det beror på vilken version av Theo vi får i SHL. Om han är så stabil som han var i HA-slutspelet kan jag se dem spela tillsammans och vara bra. Under grundserien blandade och gav han alldeles för mycket.
Kommentera