Brynäs IF

717536 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2706685

Sv: A propósito de nada
Lemp: Om Djoos och Andersson skulle stänga årets back-silly så tror jag man kommer behöva stuva om lite i de förmodade backparen. Bertilsson kan bli den defensiva pjäsen som hjälper till att låsa upp Anderssons offensiv. Och Kinnvall, som jag numera klassar som en tvåvägsback (med offensiv inriktning) får spela med Lindstein.

Djoos-D’Astous
Lindstein-Kinnvall
Bertilsson-Andersson

Om Berra-Kinnvall förblir intakt så blir de övriga backparen lite skeva.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
nyb: Djoos och Andersson är mjuka spelare, men jag tror ändå att de skulle kunna spela bra tillsammans. Otroligt spelskickliga och tänker säkert hockey på samma sätt. Jag hade dock hellre tagit letten Jaks än Andersson, men kanske en annan priskategori också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
nyb: D’Astous nämns som en fysisk tvåvägsback och väldigt allround trots den enorma poängskörden i Liiga. Han kan mycket väl kopplas med Kinnvall eller Lindstein. Även Djoos är mer tvåvägsback nuförtiden om än inte så fysisk som D’Astous, så jag är inte säker att det blir D’Astous-Djoos i första backparet om offensive Andersson ansluter.

Att Brynäs är där och sniffar på Andersson visar i alla fall på att Brynäs söker en till rightare på backsidan där vi bara har Kinnvall i dagsläget.
Kommentera