Brynäs IF

717537 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2706719

Sv: A propósito de nada
nyb: Djoos och Andersson är mjuka spelare, men jag tror ändå att de skulle kunna spela bra tillsammans. Otroligt spelskickliga och tänker säkert hockey på samma sätt. Jag hade dock hellre tagit letten Jaks än Andersson, men kanske en annan priskategori också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Djoos och Andersson är mjuka spelare, men jag tror ändå att de skulle kunna spela bra tillsammans. Otroligt spelskickliga och tänker säkert hockey på samma sätt. Jag hade dock hellre tagit letten Jaks än Andersson, men kanske en annan priskategori också."

Tänker att Andersson endast är ett alternativ om Djoos inte kommer. Tror relativt många HA-spelare är back up-alternativ om det inte löser sig med klubbarnas förstaval.

Alla klubbar, i shl, vet ju att man kan signa upp HA-spelare till slutet av juni (så länge SHL-klausulen gäller) och tittar nog främst på andra bättre alternativ fram tills dess.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Som jag skrev om Gunnarsson att han har för fina säsonger på slutet och höga ambitioner än att gå som uttalad tvåa hos oss i SHL, klar för Graz i Österrike.
Kommentera