Brynäs IF

717537 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2706762

Sv: A propósito de nada
Peja: "Ingen fara på taket att Gunnarsson är klar för Graz"

Varför inte Coreau? Han var, vad jag förstår, en stämninghöjare i laget. Fann sig, som jag uppfattat det, lika bra som Rautio vid att "spela andrafiolen". ...Och lär ha njutit under sin tid i Brynäs. Lite flaxig - javisst, men verkar ha mycket bra nerver. Fick ju en dålig start i första semin mot Karlskoga - men räddade laget med en lysande räddning i början av förlängningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: "Varför inte Coreau?"

För att han snittade ett billigt insläppt mål per match när han stod?

Coreau verkar vara en bra karaktär men jag förstår inte riktigt varför man skulle välja honom före typ Voutilainen, om man har det alternativet på bordet. Tror inte Coreau är jättebillig heller, och man kanske inte ska ta för givet att han är beredd att vara uttalad backup en hel säsong bara därför att han accepterade det under en säsongsavslutning när hans dåvarande klubb ville skeppa iväg honom. Men jag har svårt att se Brynäs vinna SHL-matcher med spelet som han visade upp mellan stolparna 23/24. Den nivån som Voutilainen visade upp var inte Coreau i närheten av under sin tid i Sverige.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: nej han var lite skakig i alla matcher han drog fast han hade några matcher på sig att bli stabilare. Så det borde finnas någon som är mer sugen att utmana Källgren.
Kommentera