Brynäs IF

717536 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2706827

Sv: A propósito de nada
Malken: Tror delvis vi "pratar om varandra", som man väl säger.

Mina poänger är:

1) Först och främst måste ju spelaren vara tillräckligt bra för den tilltänkta rollen. Det tycker jag inte att Coreau är och därför borde han inte vara aktuell enligt min mening. Detsamma gäller Kvist. Jag tror att man kan hitta bättre spelare i de rollerna.

2) Du har helt rätt om rollacceptans. Det måste givetvis snackas igenom med varje nyförvärv varesig det är Voutilainen eller Coreau. Där tror jag att det är lika stora chanser att Voutilainen accepterar rollen och är minst lika billig, men det är ju spekulation. Om Brynäs tar Voutilainen eller någon annan så förväntar jag mig att man har snackat igenom rollen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Tänker på det här med roller.
Kvist var perfekt i sin roll, fjärdkedjan var oerhört duktiga på att ta pucken in i anfallszon, antingen gneta fast pucken eller gå på avslut med resultatet att vi fick tekning i anfallszon (även mål ibland😊). Då bytte man in en vassare kedja framåt.
Jag vet inte vad Kvist kostar men i den rollen var han i mitt tycke väldigt duktig. Den rollen borde väl sannolikt behövas även i SHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: "Tror delvis vi "pratar om varandra", som man väl säger"

Du har så klart alldeles rätt i det mesta av det du skriver - men jag bedömer att Coreau är en bättre målvakt en Voutilainen. När det började gälla något, i kvalet, gick han upp till 92,7 i räddningsprocent. Trots jättetavlan i första matchen mot Bofors. Voutilainen gick i kvalet ner till 86,7.
Kommentera