Brynäs IF

715175 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #418155

Sv: Brynäs Vs: Modo
Lilljanne: Du har ju varit inne på problemet tidigare och det är inga mystifikationer det handlar om. Gävle är en ganska stor idrottsstad och det är ett tufft sponsorsklimat. Avsaknaden av ngn mer tyngre sponsor förutom Gevalia är stor. Situationen vad gäller arbetsmarknad och etableringar är vad den är, det kan inte klubben lastas för. Ledningen gör nog vad den kan för att det skall bli bra. Det är ju lite svårt att sitta och ha synpunkter på vad som görs när man dels inte är inblandad själv, och när man inte har ngt att jämföra med.
I Moras fall beror det nog inte så mkt på att dom skulle vara bättre än oss på lansering av laget. Deras nyförvärv innan lockoutspelarna kom var nog inte så väldigt dyra, så det fanns nog en del kulor kvar att handla för när lockouten blev ett faktum. Vi hade ju bränt våra kulor redan innan och det på spelare som Mora nog bara drömde om.
Som du är inne på, ett fullsatt Gavlerinken varje omgång borde inte vara ngn omöjlighet och då är vi en bra bit på väg. De andra lagens hemvändarstjärnor kommer kanske trots allt att hjälpa oss med det ekonomiska även om dom ibland stjälper oss vad gäller det sportsliga..
Kommentera