Brynäs IF

715471 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #489508

Sv: Brynäs-FBK
munkas: Publiken kom när vi spelade bra och hade några flera "stjärnor" i laget. Nu spelar vi dåligt med bara Philips som "stjärna", och då stannar publiken hemma.
 
Jag kom just hem efter att ha sett Rögle-Hammarby i superallsvenskan. Tänkte jag kunde nämna något om den matchen.
 
Det var en bra och underhållande match som hade det mesta. Snygga mål, tufft spel och en fanatisk hemmapublik. Men jag tror inte vi behöver vara rädda för något av lagen om vi skulle få möta dom i en ev kvalserie. Även om spelet var bra så är det en viss skilnad på tempot, där jag tror vi har större nytta av vårat elitserietempo. Kenny Jönsson gjorde premiär i Ängelholm och fick stående ovationer, fast spelet från honom var väl inte så väldigt glänsande så som den "stjärna" han är. Han gjorde det han skulle men inte mer än så. Den spelare jag fastnade mest för var, nr 19 i Hammarby, Mayers. En stor spelare som gick rakt på mål och skapade en hel del chanser. En typisk spelare Rodrigues skulle skrika sig lycklig över. 
 
Sen så är det som vanligt i båset. Gunnar Persson står och kikar i sitt block större delen av matchen. För er som inte redan vet de så blev det 3-1 till Rögle.
 
Det har pratats en del om introt i Gavlerinken och det har dykt upp några förslag. Ett av förslagen fick jag se i kväll. Lite rök och eld, sen så kom spelarna in till "welcome to the jungel".
 
Klart slut från Skåne!
Kommentera