Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #490405

Sv: Brynäs-FBK
Huge: "Min bedömning i detta fall är att Tornberg inte har ngn anledning att frisera sanningen eller dölja ngt.
Mao skulle jag tro att han är ganska opartisk."

Är det bara de som "tycker rätt" som inte friserar sanningen? Dom senaste 4 åren har de varit betydligt mera negativa toner i media/supporter angående Brynäs men dom är väl naturligtvis friserade åsikter allihopa.

"Mkt möjligt att min tolkning är lite färgad eftersom jag alltid är optimistisk vad gäller spelet och laget i allmänhet."

Måste medge att jag är lite avis på dig när du kan vara en sådan obotlig optimist. Hur illa måste det bli innan din optimism övergår mot det negativa? Är det när vi måste vinna säsongens sista match i kvalserien där vi ligger under med 8 mål och dessutom spelar 3 mot 5 när det 2 minuter kvar?

"Har du inte tänkt på att motsvarande gäller för alla dysterkvistar som konstant sågar laget och ledningen?"

Som sagt så efter 4år i mer eller mindre "misär" hockeymässigt så har det naturligtvis varit mera negativt än positivt kring klubben,det är lättare att relatera till fler "experter" som sågar klubben. Ju fler som är negativa desto mindre risk att alla dessa friserar sanningen.


Man behöver inte vara någon Einstein för att fatta att det inte kommer att hålla i längden att omsätta 1/2 till 1/3 av vad de andra elitlagen gör. Det går inte koka soppa på en spik i all evinnerlighet.............

Staben kring laget gör nog så gott det går med dom ynkliga resurser som finns. Det brister i inflödet på stålar från sponsorer i trakten. Kan man inte göra ngt åt detta så är det lika bra att bli degraderade. Då men först då tror jag Gävle kommer att förstå Brynäs storhet........sorgligt isåfall.

Kalla mig dysterkvist om du så vill men jag blundar inte för eländet som ÄR.
Allt snack om medgångssupporter kan ni skippa med en gång då jag stöttat Brynäs i många herrans år i både mot och medgång.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att "liket" överlever tills nya arenan står kvar och det med den blir ett lyft för klubben. Det är BLYTUNGT att vara Brynäsare nuförtiden.......
Kommentera