Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #497175

Sv: HV71 - Brynäs
bocken: du undrade vart jag var, här är jag. Men jag ställer samma fråga till dig, Vart har du varit? När Brynäs förlorar så kommer "kungen av dysterkvist" fram å beklagar sig, lika säkert som HV's vinst idag. ;)

Min reflektion från matchen (som sågs hemma hos busen)
Defensivt taggade så stod de stilla, saknade helt precision och skärpa i uppspel, missade enkla passningar och kom konstant fel in i situationer och vad gör man? Försöker haka sig in i matchen. Vad var det Stoltz sa en gång för länge sedan, "I utvisningsbåset vinner man inga matcher!" Korrekt!
Lika korrekt som, "hemma i sjuksängen vinner man inga matcher", eller varför inte, "på skadelistan vinner man inga matcher".

OK, nu var det skador på en hel drös spelare (sjukdomar inräknade) Men det fanns fortfarande många spelare på isen som anses vara "starters" om inte de tar sitt ansvar så spelar det ingen roll om det är NHL lockout eller inte, det spelar ingen roll om inte spelare som Dackell, Soling, Malmström, Sjödin, Casseståhl eller vem som helst inte vill mer än det man såg idag.


USELT!

Ja, jag har ställt in mig på kval för nu behöver vi hjälp för att klara oss kvar. Jag tror inte ens att ett avbrott på NHL lockouten kan hjälpa oss om inte spelare visar mer vilja. Jag ger Honken godkänt, that's it...
Kommentera