Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #507816

Sv: Malmö Redhawks-Brynäs IF
GävleLasse: Vad ska man säga mer än en djup suck?
 
Vi fick PP efter en halv minut och då var det bra passningsspel, rapp skridskoåkning och några skott på mål. Sen Gjorde Mif 1-0 och allt rasade. Jag stod i fem minuter efter matchen och försökte komma på något som var bra med matchen..och...och...och..ja tröjorna är ju snygga.
 
Jag vet inte om jag ska vara stolt, skratta eller gråta, men jag har i alla fall fått se Brynäs genom tiderna sämsta match. Massor av felpass, virriga spelare, spelare rädda för att skjuta på mål, bedrövligt försvarsspel, onödiga utvisningar i ren frustration, ingen peppning från båset. Den här matchen gör dom nog klokt i att glömma illa kvickt. Det finns inget possitivt att ta med sig från Malmö i kväll.
 
Jag kan inte såga någon spelare mer än någon annan. Ska man nu lyfta fram något så är det väl att Kupan och Molin kämpade lite mer än dom andra. Honken gjorde vad han skulle.
 
Malmö spelade mer fartfyllt och verkade vara mer bekäma i sitt spel. Det bästa just nu vore nog om vi blev helt klara för kvalserien och vi kan börja bygga upp laget (hur det nu ska gå till) mentalt och fysiskt för en nagelbitande kvalserie.
 
Over and out från Skåne.
Kommentera