Brynäs IF

713987 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #508306

Sv: Malmö Redhawks-Brynäs IF
Beezer: Jag delar helt din uppfattning om Esko vs. "rutinerade rävar". Det var otroligt synd att han kontrakterades vid fel tidpunkt.

Dom "rutinerade rävarnas" palatsrevolution började redan under Melins tid, jag undrar fortfarande vad som hände under dec/jan 2000/2001? Den 17 (?) januari 2001 såg jag, på Hovet, den dittills sämsta insats jag sett från ett Brynäs-lag i matchen mot aik.(Jag har ändå följt laget i fyrtio år)

Alltsedan dess har jag inte noterat många roliga matcher med mitt kära Brynäs (när vann vi rejält senast?). Det känns som laget spelar med kramp- och förlamningskänningar, det är tydligen många nervknutar som måste lösas upp. Brynäsandan - glöm den, finns inte längre, åtminstone inte i Gävle, jag tycker att luleå är det lag som visar upp nå´t som påminner, kanske glömde vi samurajerna där -93.

Vad den här säsongen också har visat på är att vi måste vårda närheten dvs de lokala förmågorna i regionen - HEMKÄNSLA! och ha kontinuerlig kontakt med aktiva spelare som (tillfälligt) spelar i andra lag. Modin i timrå, Wallin i luleå, Samuelsson i ssk känns inte speciellt uppmuntrande. Jonas Johnson, Johan Lindström är lokala spelare som vi slarvat bort, det finns fler.

KS blir en otäck rysare och jag känner def. ingen stor tillförsikt - men hoppet är det sista jag tappar (trots allt).
Kommentera