Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #594153

Sv: Brynäs-Frölunda 10/10
rackham: Jag tycker brynäs borde gå ner på 6 backar redan från start. Vi har helt enkelt inte 8 st elitseriebackar, 6 st räcker gott och väl. Om man nu hävdar att Skoog inte riktigt har kommit in i spelet ännu är det väl dumt att spela honom i viktiga elitseriematcher? Det lär väl knappast kännas speciellt roligt för honom att spela två peroder, vara dålig och sedan bli bänkad i tredje? Om Skoog kommer att vara en viktig kugge för brynäs de kommande säsongerna får framtiden utvisa. Han har en hel del kvar att bevisa i så fall...
Lavins vet jag inte riktigt var jag ska placera. Han är lite av en gubbe i lådan som blandar och ger. Det är väl egentligen ingen back i brynäs som är speciellt bra och heller ingen som är direkt värdelös. Ganska slätstruket överlag.
Anfallsspelet har inte funkat speciellt bra än så länge, matchen igår var ett skolexempel på hur krampaktigt ett hockeylag utan spelidè får en 60 minuter lång hockeymatch att kännas som en fet spark på pungen!

Att behöva betala pengar för att sitta och se Casselståhl slå icingpuckar, Kuparinen steka korv åt Warg och Danne klappa Regin på axeln innan han gör mål känns lite bittert. Jag hoppas verkligen att gårdagens bortamatch var ett undantag.
Kommentera