Brynäs IF

716183 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #602943

Sv: Brynässtatistik
Macile: Föresten jag har fått mycket information ang den tid jag har varit borta här inne att ingen Brynäsare elelr någon modoit för den delen heller har skärpt sig i sitt tonläge sen denna sida öppnades (detta gäller ej selander + många av dom andra trevliga och mer som jag tycker normala supporters ) som inte hugger på allt man skriver (då merar jag inte mig själv just nu)..

Varför är alla så allvarliga och tar åt sig personligen så fort någon skriver här inne...

Chilla av, för sjutton.... Vi är alla supporter still Brynäs och till modoiterna, chill av, vi är alla hockey älskare...

Om inte jag har fel som psykolog (ej färdigutbildad än) så¨utvecklas man med sig själv och med andra människor ju längre man skriver här men man kan tro ibland att många som skriver här inne är under tonårs stadiet.

Allt som riktas kritiskt till er blir ni skit sura över, så som att många här inne är medgångs supportrar, fast dom vägrar erkänna det..


Coola ner er själva, se alla inlägg som en trevlig och intressant konversation och rannsaka dig själv innen du svarar på inlägget , svara inte efter vad din hjärna tänkter just då ( ex: han är dum i huvudet som har dessa åsikter, han ska jag plocka ner), utan ställ motfrågor och bolle ideèr mellan varandra ang det inlägget, . Skriv vad du tycker om det som har nyss skrivits, låt han elelr henne skriva och RESPEKTERA DEN ANDRES ÅSIKTER... !

Det är mitt tips... !
Kommentera