Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #618319

Sv: Boork städar???!!
McClane: Det är bara att hoppas att Boorken får med sig spelarna i sina metoder annars kan det lått gå åt helvete. Vi har inga marginaler att leka med. Att han väljer Wahlberg har jag full förståelse för men Miettinen?

Det jag såg i tisdags av Miettinen när han spelade Center i förstakedjan så var ju han "motorn" i den kedjan, som var den bästa på plan. Vad hände med Boorks berömda tålamod? Jag tyckte mig se ett frö till nånting väldigt positivt i den formationen.

Jag skiter i vilka som spelar bara Brynäs vinner men sett på matchen igår så kan inte Boork vara nöjd alls, snarare skall han vara jävligt glad för den poäng vi lyckades ta med oss.

Vad hände med hans teorier om "det är en lång säsong", "vi måste gå runt på mycket folk" osv. Hur länge orkar de få spelare som verkar leva upp till Boorkens krav?

Jag tycker att hela grejen att man har olika förväntningar på spelarna är lite konstig med. Att man kräver att spelarna gör allt i varje byte är inte på nåt sätt konstigt men det verkar inte gälla alla.

Det skall bli kul å se hur han gör till matchen i morgon. Dackell stod över värmningen/träningen igår och fick en 1:a i betyg av AB/GD...

Får Dackell kratta löv?
Kommentera