Brynäs IF

713964 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #618405

Sv: Boork städar???!!
aphac:
Mitt holländska påpbrå gör att jag följer holländska landslaget i fotboll lite extra. När van Basten blev förbundskapten efter EM 2004 sade han att han bara ville ha med spelare som har 100% rätt inställning, jobbar för laget och följer lagets spelidé i alla lägen.
Världspelare som Seedorf och Jaap Stam (MIlan), Davids (Tottenham) och Van Bommel (Barcelona) petades rätt snabbt och har bara spelat sporadiskt i VM-kvalet. Ändå tog Hollands unga orutinerade lag sig lätt till VM efter det bästa kvalet av alla lag i hela världen. Nu står de fyra förstnämnda på knä och ber att få vara med igen.

Jag hoppas att Boorken är inne på samma linje. Om en spelare inte har rätt inställning ska han stå över oavsett vem det är. Sen att peta Wahlberg och Miettinen är naturligtvis enbart ett psykologiskt spel. De blir förbannande, vlll visa vad de går för och vips har Boorken två heltaggade spelare i kommande månads sex viktiga hemmamatcher (Modo, Luleå, Timrå, Mora, SSK och Leksand) där det gäller att prestera betydligt mer offensivt än på bortaplan.

Boorken offrade två inte allt för defensiva spelare (i en match där vi ändå grisade till oss en poäng) i utbyte mot att ha dem desto hungrigare i kommande viktga matcher.
Vi får se framöver om det var rätt gjort, men jag tror spelarna är så pass proffsiga att de tar det på rätt sätt.
Kommentera