Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #620859

Sv: Boork städar???!!
Jompe: Visst är det coachbeslut, men jag tycker att beslut måste ju tas som motiveras av det som mynnar ut ifrån tidigare beslut. Lappkasten när det gäller vissa spelare och cementeringen för andra tycker jag verkar helt uppåt väggarna. Vad har Almtorp gjort som är så bra hittills? Vad har Spets gjort? Visst de har kämpat å gjort sitt bästa, men skall man nöja sig med det? Man måste ju kunna kräva resultat av spelaren Oacvsett vilket namn som står på ryggen. Tyvärr så är den synen endast riktad mot Boorks "framtidsspelare". Man måste göra mål för att vinna, därför tycker jag att man måste ge de etablerade spelarna chansen, precis som han gjort med vissa spelare, Lind t ex.

Jag tror inte att Miettinen har haft förslag på kedjor endast i ett egenintresse utan lika väl i ett resultat som skulle gagna hela laget.

Boork har hängt ut Miettinen som att han skulle vara nån slags diva, nåt som många verkar tro numera... nåt man aldrig hört om honom förr. Då är det Tommi, lagspelaren, Tommi den ödmjuke osv.
Kommentera