Brynäs IF

716522 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #628647

Sv: Klottrarklubben
Huge: Vad jag menar med "Betonghockey" är att det har varit rejält cementerade direktiv om HUR spelvägarna skall användas. Jag vet inte hur många gånger som Boork har tjatat om att spela upp längs sargerna.

Du spekulerar om att de petade skulle vara över kreativa men som fallet varit så har snarare dessa spelare varit låsta i ett väl cementerat spelsystem där utrymme för kreativitet varit rejält begränsat.

Det förefaller ganska otroligt att du som har sett väldigt begränsat med matcher kan komma med synpunkter angående detta. Men nu kommer du ju i vanlig ordning med rena spekulationer så jag får väl se genom fingrarna ;)

Visst har Bäckström blivit mer och mer tongivande men han saknar fortfarande tyngd i sitt spel. Men man ska ju inte kräva allt för mycket av en 18 årig rookie däremot så tycker jag att Öhrstedt varit blek de senaste matcherna. 3-3 reduceringen i måndags var ett typfall på tamt backspel.

Mer pondus.

Åter till "spelarmaffian". Att Nokelainen försökte få ordning på spelet med mer diciplin etc gick ju åt pipan när spelarna klagade hos ledningen som valde att gå efter spelarnas önskemål. Det är ingen hemlighet. Jag tycker mig se en stor likhet med gårdagens möte där spelare vill ha tillbaka Wahlberg. Men det är klart nu är det ju bara media som har spekulerat och du väljer i vanlig ordning att sortera ut valda bitar som du väljer att tro på.

Hur många gånger har lokala tidningar haft fel i "turbulensen" hittills?
Kommentera