Brynäs IF

714887 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #65782

Sv: Brynäs-Färjestad!
Till BIF-SM guld

Jag är defenitivt ingen tokoptimist men har ändå förståndet att inte sitta med CAPS LOCK PÅ efter varje förlust och sprida dynga.

Hade jag varit anställd i klubben med insikt i ekonomin visst då hade jag kunnat komma med åtgärdsförslag, men att sitta här och skrika KÖP KÖP KÖP gör ingen glad (och då samtidigt helst gnälla på tex MIF att dom bara köper ihop sitt lag)

Tyvärr har väl inte Jobs Mårs Jobs mfl visat så mycket i Tierp för det är den vägen jag egentligen tycker är den rätta. Att köpa en massa finnar, slovaker tjecker, rumäner.engelsän och annat har tyvärr blivit ett nödvändigt ont men jag tycker man ska undvika det så mycket det går och istället försöka hitta förmågor i den lokala omgivningen. Patetiskt kanske det men vi har ju fått fram någar den vägen Dackell, Wahlberg, J.Johnsson för att nämna några.

Sparka styrelsen oj vad konstruktiv jag va nu jippi men vilka ska ta över??? 30 rika arabiska sheiker som bara vill sprida sina oljemiljarder på att ta hem gamla brynässpelare från NHL.

Vad är dina konstruktiva förslag?

Om det nu är så att man inte utnyttjar Hammarström så borde man väl ta kontakt med honom och se om det är möjligt (vilket jag iof redan tror man har) men vem vet vad han har för kontrakt med sin arbetsgivare det kanske är så att kan inte får scouta för BIF.
Kommentera