Brynäs IF

713256 inlägg · 7953 ämnen

Brynäs-Färjestad!

66051 · » Till forumet


Sv: Brynäs-Färjestad!
Kenta K

Ha för mig att det var "skvallerkärringen" som startade ryktet
om Rudan en gång i tiden, och han verkar ju faktiskt ha haft
rätt, så han kan ju ha rätt även i detta fall.....
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
NEJ

L-G Wiklander är mer än Mårtensson-Danielsson-Molin typ.. Liten och sna.. Nej.. liten och slö har han ju hunnit bli.. han måste väl lägga av snart????????
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Har för mig att Wiklander var ganska bra i DIF när de tog guld,
lite murbräcketyp, kanske skulle behövas ngn sån i Brynäs.
Vet dock inte varför han inte platsar i SSK.
Kommit på kant med Hallin kanske??
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Ramannen måste va största skvallerkärringen på planeten...

WIKLANDER???

Han e ju oooollldd!!!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Lucky Luke?
Varför är Gerber inte satt ur spel? Det är väl ingen jävla ultimate fighting dom sysslar med??

Okej att man ska sätta sej respekt, men det skulle inte kännas direkt fair att "sätta Gerber ur spel"!!??
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Är våra spelare för blödiga? Varför är Gerber fortfarande hel och inte satt ur spel - ändamålet helgar medlen, sa redan de gamla gre.. f´låt, jesuiterna på sin tid!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Men vadå? Lobbar från egen zon ÄR ju målchanser. Fråga Alavaara...
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Hugin >>

Att man skjuter 17 skott på mål behöver inte betyda att det är 17 målchanser. Även en "lobb" från egen zon som träffar mål räknas som skott på mål.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Helt enig me dig! Det är lika stort ansvar hos en coach som spelare i ett slutspel! Samtliga måste höja sig ett snäpp....

Det är helt ofattbart att MELIN inte släpper in de hetaste spelare i 5-3, 5-4...Soling, Harder, Mårtensson... skapade hela tiden farligheter... Under ett slutspel SKALL de som är heta spela oavsett vad de heter!!!! Det finns fler en Molin, Larsson, Bisset

FÖR HELVETE MELIN, AKTIV COACHNING!!!!!!!!!!!
DET ÄR BÄTTRE ATT FALLA MED FLAGGAN I TOPP......
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Håller med andersp. Det är ingen mening att bry sig om dom här patetiska 13-åringarna som försöker överträffa varandra i svärord, versaler, antal utrops- ,frågetecken och dålig svenska på den här sidan. Synd att det har blivit så tråkigt att läsa HS nu. Innan kvartsfinalerna skulle det vara en stor bragd om vi vann mot FBK, nu när det går som de allra flesta antog att det skulle är det ett stort fiasko. Bragd eller fiasko, allt är tydligen svart eller vitt i en 13-årings värld...
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Aspen var som sagt, mycket bra till.....
Det går inte att bortse ifrån, men han kan inte lastas helt.
17(!) skott och ett mål i andra perioden egr övriga spelare
klart en del av ansvaret för förlusten.

Melins coaching i spel 5 mot 3 var klandervärd. Kvällens hetaste
kedja, med Soling, fick inte spela en sekund, medan första
femman, som inte gjorde särskilt mycket gott igår, fick spela huvuddelen av tiden. Den omåttligt överskattade backen Pär Djoos fick chansen att draaaaaa ner tempot, som vanligt. Inte ett skott
på mål.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Tycker inte att Asplund har blivit sågad? Kolla in www.arbetarbladet.se. Har inte kollat in GD. Att några "hormonstina" fjortisar kastar ut sig en massa skit behöver man inte bry sig om.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Kan det förresten vara Ola Nilsson i Malmö som Brynäs har ögonen på? Han ska lämna Malmö och han är ung...
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Jag har blivit fruktansvärt trött på att alla klagar på allt och alla. Man tappar lusten att gå hit överhuvudtaget. Det är väldigt många som höjer Brynäs (och framförallt målvakten) till skyarna när det går bra och sågar de längs fotknölarna när det går dåligt (målvakten där också). Dubbelmoral. Som igår, vad jag förstår gjorde Asplund en riktigt bra match, förutom tavlan i slutet. Men han får ändå massor med skit. Orättvist, sen är det mycket möjligt att han inte har rätt psyke som krävs i ett slutspel, men att förlora när man bara släpper in 2 mål? Brynäs borde ha gjort minst 4 mål. Man vinner väldigt sällan om man bara gör 1 mål, sen spelar det ingen roll om målvakten håller nollan, 1 mål är alldeles för lite. Jag tycker synd om Asplund. Tycker precis likadant om Salo i OS också, man kan inte lasta bara en spelare. Det jag egentligen ville komma fram till är att, det är att göra det lätt för sig att skylla på målvakten. Stöd laget (och målvakten) i både med- och motgångar. Jag hoppas att Brynäs vet vad de gör och kommer tillbaka igen nästa år. Tack för mig.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Till BIF-SM guld

Jag är defenitivt ingen tokoptimist men har ändå förståndet att inte sitta med CAPS LOCK PÅ efter varje förlust och sprida dynga.

Hade jag varit anställd i klubben med insikt i ekonomin visst då hade jag kunnat komma med åtgärdsförslag, men att sitta här och skrika KÖP KÖP KÖP gör ingen glad (och då samtidigt helst gnälla på tex MIF att dom bara köper ihop sitt lag)

Tyvärr har väl inte Jobs Mårs Jobs mfl visat så mycket i Tierp för det är den vägen jag egentligen tycker är den rätta. Att köpa en massa finnar, slovaker tjecker, rumäner.engelsän och annat har tyvärr blivit ett nödvändigt ont men jag tycker man ska undvika det så mycket det går och istället försöka hitta förmågor i den lokala omgivningen. Patetiskt kanske det men vi har ju fått fram någar den vägen Dackell, Wahlberg, J.Johnsson för att nämna några.

Sparka styrelsen oj vad konstruktiv jag va nu jippi men vilka ska ta över??? 30 rika arabiska sheiker som bara vill sprida sina oljemiljarder på att ta hem gamla brynässpelare från NHL.

Vad är dina konstruktiva förslag?

Om det nu är så att man inte utnyttjar Hammarström så borde man väl ta kontakt med honom och se om det är möjligt (vilket jag iof redan tror man har) men vem vet vad han har för kontrakt med sin arbetsgivare det kanske är så att kan inte får scouta för BIF.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
HUGE: Jag säger bara suck! Jag tycker att många förslag som jag och andra har skrivit om här är väldigt konstruktiva.Vad har du för egna KONSTRUKTIVA förslag, jag har tyvärr inte sett några från dig, utan du har bara sågat och gnällt på andra hela tiden.Vad ska Brynäs IF göra åt situationen?
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Brynäs SM GULD

Då är jag hellre en tokoptimist än, som du, tokpessimist.
Några KONSTRUKTIVA förslag från dig och övriga klagare har jag inte sett.
Skillnaden mellan dig och mig är nog att jag litar på att Styrelse,
Sportkommitté, tränare och alla övriga som är involverade i
Brynäs är mer kapabla att avgöra Brynäs framtid än vad de flesta
här på HS är.
De flesta klagare uttalar sig bergsäkert om vilka åtgärder som
skall till utan att ha en aning om under vilka betingelser man
jobbar i ledningen etc.
Hade vi obegränsade resurser skulle till och med jag kunna få
ihop ett hyfsat lag men nu är tyvärr verkligheten en annan.....
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Lunkan och Huge:
Det är tur att det finns tokoptimister som ni som tror att allting ordnar sig,Styrelsen och sporkommiten resonerar precis som ni och se vad som hänt med Brynäs, det går inte att lalla omkring som på 60-70-talet när det är 2002, det är liksom lite andra förutsättningar nu, vill man ligga i topp och slåss om guldet så måste man satsa.Jag tycker att det är en stor jävla skandal att en klassisk klubb som Brynäs inte har ekonomi nog att slåss däruppe i toppen.Självklart så kommer Färjestad att avgöra på torsdag och då har inte som skrivits tidigare Brynäs vunnit en slutspelsmatch på 2 år, och det är dåligt fruktansvärt dåligt. Ni tycker att dom som klagar är medgångssupportrar men dom kommer iallafall med förslag till åtgärder inför nästa säsong, vad tycker ni Brynäs ska göra för att vända denna negativa trend? Kom med lite egna förslag istället för att såga alla andra.Alla som sågar och kritiserar är inte 13 år, det verkar som ni är det däremot.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Ber om ursäkt för de elaka färjestadare som är här och strör salt i såren, jag vet hur jäkligt det känns att förlora, matchserien är inte alls körd för Brynäs del, det sista som överger människan är hoppet!!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Egentligen inte... men man vet aldrig. Mitt tips är dock 5-1 till karlstadsönerna på torsdag och 4-0 i matcher.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Gone:
Tror du verkligen att bif kommer att nån chans?? Och om fbk förlorar på torsdag så behöver de fortfarande bara vinna en match till och det tror jag att dom klara av... *snyftar och trokara bort tårarna som inte vill försvinna*
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Glöm inte att fbk fortfarande _måste_ vinna en match till. Det är bara att hoppas att det sätter sig i skallen på dem, det är inte helt enkelt att gå in och vinna på beställning, det har vi sett förut. Speciellt inte mot lag som har kniven mot strupen.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Ska man trycka ner Aspen i skorna pga av ett misstag? Jag tycker inte det. Hade han varit kass större delen av matche så ok men jag minns hans räddning när Söderström spelade fram nån vem det nu var. Den var fenomenal!!

ger man ris ska man också ge ros.

Alla säger att Soling är så jävla bra vilket jag håller med om men samtidigt kritiserar man de som värvat honom svårt. Hur går den ekvationen ihop?

Behåll Harder vilken kämpe. Rudslätt mycket bra i slutspelet men hur har han egentligen varit tidigare i år?
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Lunkan

Skönt med ett vettigt inlägg efter att alla gapande medgångs-
supportrar fått skrika av sig sin frustration, helst med
STORA BOKSTÄVER förstås.... Tror ni det ger mer tyngd bakom
orden??
Lunkan, jag kunde inte sagt det bättre själv.
Marginalerna är som sagt små, med minsta flyt och (åtminstone
i 1:a matchen) lite mer normalt målvaktsspel så hade det
i stället stått 2-1 i matcher och FBK hade haft pressen på sig.
Tydligen har vi inte bara oflyt i matcherna (borträknat 2:a)
utan även i lottningen. Som jag sagt tidigare, hade vi sluppit FBK
i kvarten är jag övertygad om att vi kunnat lägga vilket annat
lag som helst på rygg med dagens spel.
Nu är det som det är och nya tag på torsdag.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Vad ska man säga? jag är tröstlös! va fan ska hända inför nästa säsong? JAG VET!

1. Flytta Gavlerinken till BSKV Land!
2. Etablerade nyförvärv
3.Ny styrelse!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Lindberg:
Håkan Berg kommer tyvärr aldrig att avgå frivilligt!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Detta har varit en usel säsong från början till slut...och snart börjar det riktigt jobbiga, att se vilka spelare som stannar/ försvinner/ tillkommer kan bli nog så spännande...och vill Melin fullfölja sitt kontrakt? Och Håkan Berg med för den delen vill han bli omvald trots all kritik (inte alltid så befogad). Alltså även om det antagligen är slutspelat snart så är spänningen kvar..
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Man gnäller för att hans enda misstag var just matchavgörande.Jo,jag var på matchen.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Förstår inte varför jag orkar bry mig men de som bara gnäller på Asplund efter denna match är jävligt trångsynta.

Grabben gör flera riktigt bra räddningar dessvärre blir hans enda misstag matchavgörande.

Varför gnäller ni inte på backarna vid färjestads 1-1 mål går samtliga på samma kille och lämnar ett stycke lila gul fjant helt ren framför Asplund.

Små marginaler i den här sporten hade Harders skott gått in istället för i ribban hade samma patetiska pubishår som nu spyr galla över Aspen börjat hojta SM-guld.

Hur många av er såg matchen? BIF gör en jävligt bra match men för fbk är det stolpe in just nu.

Hoppas på en seger i snabbkaffe arenan.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Laruz : Det är inte gerber det hänger på,det är våra s.k målvakter.Hade det inte varit för dom så kanske det varit nåt annat än 3-0.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Jag förstår att ni är besvikna men inte gråta över spilld mjölk, kom igen nästa säsong.. :-D
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
In med Kristoffer i målet!!!

Fan va bra Soling-Harder-Mårtensson-Johansson var idag!!
Och sen Petré som röjde!

Men vad hjälpte det.........
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Det handlar inte om otur...

Nu har det hänt så många gånger så nu är det inte otur längre...
Brynäs ska bara inte gå vidare.. dom är inte värda det.. så är det bestämt.. tyvärr..

"Vi" är ett gäng misslyckade grabbar som försöker spela hockey

God Natt
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Brynäs komer vända och vinna. Det kommer gå till historien. Fan synd att färjestad ständigt vinner våra matcher på något jävla skit mål som dom inte förtjänar. Hade det inte varit för gerber hade det varit 3-0 till oss
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Brynäs komer vända och vinna. Det kommer gå till historien. Fan synd att färjestad ständigt vinner våra matcher på något jävla skit mål som dom inte förtjänar. Hade det inte varit för gerber hade det varit 3-0 till oss
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Man ser framemot av att se vilka Collage spelare Brynäs nu släppar in? kanske Jeff Williams lillebror? det bästa nyförvärv Brynäs har lyckats med är Soling&Harder men dom lyckas dom väll säkert inte behålla!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Vem vill stanna i Brynäs av spelarna nu är dom märkar att Brynäs inte satsar på Sm-guld längre? jag skulle inte gjort det!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Jag tycker synd om Johan. Idrott är grymt.
Vi riktiga fans ger oss aldrig. Fyra kvartsfinaler kvar och så vitt jag vet är de gul-lila också human beings.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Bright:
Jag tror att nästa säsong kan bli jävligt kul om det byts ut folk i Brynästoppen och om man gör allt för att behålla framförallt Soling för jag tror tyvärr att Rudan är förlorad till Skansen, tänk att förlora både Soling och Rudan! USCH vad hemskt!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Asplund var bra!!
tyvärr släpper han in ett höstlöv....
men ändå gör han en bra match...vad har vi att ersätta med?
pettersson? kanon!!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
min Botten lista:

1. Styrelsen
2. ASPLÖVET
3.Gavlerinken publik

Min Topp 3 lista:

1.Soling
2.Harder
3.Melin som gjort det bästa av denna säsongen fast "vissa" dåliga nyförvärv+skador!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Vilken matchvinnare i målet !!!! Han hade alla chanser i världen att bli hjälte,istället bekräftar han bara det alla andra vet.Att Brynäs inte har nån målvakt.Nu är säsongen över,och hade jag varit Håkan Berg så hade jag varit jävligt nervös nu.Bara för honom att börja sniffa kokain,han har dygnet runt jobb tills september framför sig.
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Var det nån som inbillade sig att Brynäs skulle kunna vinna i sudden? Det är väl inte 70-talet, heller... Nä, fr o m fredag tycker jag att vi tar och raderar bort den här j-la skräcksäsongen u r våra medvetanden. För gott! För min del har jag i alla fall inget mer att komma med nu, mer än att allt bara känns bottenlöst och tomt. Jag tänker inte klaga mer på laget och spelarna nu. Bara kallt konstatera att Brynäs helt enkelt inte är bra nog för att nå några framgångar i detta nu. Och tyvärr tror jag inte på någon bra säsong 2002-2003 heller...
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Det är många som försökt att fråga ut Håkan Berg men det är ingen som har lyckats, för vissa frågor vägrar han att svara på, typ värvningar! Dessa har försökt: Keb Eriksson,Bengt "pucken" Persson, Brooklyntigers m.m.!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Marcus:
Du får väl åka hit o göra det då om du tycker nått blir bättre av det,vad skulle du fråga honom om?
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Är det aldrig någon av er gävlebor som på stan stoppat Håkan ber i Brynäs och frågat ur han????????? det skulle jag gjort!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Bara hoppas att Fbk åker ut i semin så man slipper se dem nå mer!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Skjuter man 40 skott och bara gör 1 mål så är man inte värd att vinna.Lite skott och avslutsträning skulle inte skada.Jag är så jävla arg och besviken nu, så jag måste få spy lite på det här forumet.Jag hoppas att ni är nöjda med mitt referat från matchen, försökte så gott jag kunde! GOD NATT!
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
sm guld till fbk hejja dom bösta brynäs är kass
Kommentera

Sv: Brynäs-Färjestad!
Lundström får vi rösta om syrelsen m.m?
Kommentera

66051 · »