Brynäs IF

713248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #802700

Sv: Några matcher utan Bäckis...

"För det första så lutar sig INGET lag mot en enda spelare"

Ovanstående mening fick mig att minnas följande roliga historia - eller om det nu var ren och skär sanning - som snappades upp i ett Rögle-forum då det begav sig, med Halmstad Hämmes i okonkat tillstånd, och Mats Waltin vid torpedo-rodret.
Njut, gossar:

------------------------------------------------
Rögles A-lag har ett möte ett par dagar före derbyt mot Hammers. Mats Waltin säger: "Okej, killar, jag vet att de är hopplösa sopor och att vi inte vill spela mot dem. Men vi måste, annars blir de skitsura på hockeyförbundet."
Per Arlbrandt skiner upp: "Jag har en idé! Ni andra kan gå på puben, så spelar jag själv mot Hammers. Jag är bra nog att kunna klara av dem utan er hjälp, de är ju trots allt hopplösa sopor som man inte kan ta på allvar."
"Jättebra idé", säger Waltin. "Så gör vi!"

På matchdagen är laget på puben och spelar biljard när Waltin kommer på att matchen är igång. Han slår på text-tv:n och får se ställningen: Halmstad-Rögle 0-1 efter två perioder, målskytt Per Arlbrandt utan assist. Killarna i laget jublar och beställer in mer öl.
40 minuter senare kollar de text-tv igen.
Halmstad-Rögle slut, 2-1 efter straffar.
"Vafan nudå!?", skriker laget i korus. Alla lämnar baren och åker i ilfart med taxi till Sannarpshallen. Där hittar de Arlbrandt sittande i omklädningsrummet med hängande huvud.
"Vad var det som gick fel?", frågar Waltin.
Arlbrandt säger skamsen: "I början gick allt bra, och jag hade matchen under kontroll. Men sen gav den jävla domaren mig matchstraff fem minuter in på tredje perioden."

Kommentera