Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #808957

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC
Huge: Att publiksiffran skulle gå ner i januari/februari förutspådde även Brynäs ledning i höstas. Läkerol Arena hypen har liksom lagt sig då, samt då givetvis en kostsam jul och nyårshelg.

Lustigt att du nämner spelare som Salmonsson, som mest fått harva i fjärde som, ja just det, grovis. Dackell spelar i en defensiv femma med Hansen, är hans jobb att göra mål? Näee... (att han sedan är topp tre defensiva forwards i Elitserien är en annan sak).

Din käre trätobroder, G-Lasse, nämnde just Bäckis och Angells frånvaro som faktorer till ett profillöst lag. Faktum är de målskyttar som Brynäs förlitat sig på genom åren har makalöst svårt att leverera. Har Björne, Ove och Dackell gjort 10 mål totalt, knappt va? (Att Lind däremot gör mål, min inte passar är underligt..).

Förändring tar tid, det vet alla. Det som ifrågasätts är om vi verkligen har värvat rätt spelare att förvalta generationsskiftet?
Karlsson, Gynge, Salmonsson och Månsson är nog rätt spelare, men frågan om Almtorp, Widing, Sundqvist osv är mer än interimslösningar.

Har tidigare framfört åsikten att det är fel att ta ifrån en spelare sin speciella "gåva" (ordet spetskompetens bannlyst). Låt Gynge, Bicek och Månsson få ett mindre defensivt ansvar och utnyttja deras kompetens som offensiva spelare istället för att stöpa om alla i samma "grovismall".
Kommentera