Brynäs IF

715108 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #819880

Sv: Silly season 07/08
GävleLasse: "Risken att problemen överväger fördelarna med att ha kvar Boork som tränare uppkommer.

Man får inte stirra sig blind på nuläget, kom ihåg att Brynäs satsar långsiktigt... Eller har du glömt det i din glädjeyra?"

Ja, den här frågan har vi ju varit inne på tidigare, och jag håller med Tony om att det nog kan ligga ngt i skriverierna. Men jag säger "nog", för det kan lika gärna vara en uppförstorad grej som man fått nys om. En eller ett par spelare som dels känner att dom blivit lite väl styvmoderligt behandlade av Boork och dels för att dom även kanske har lite svårt med hans ledarstil rent generellt. Man ska komma ihåg att Boork aldrig spelat hockey själv och därmed kanske agerar lite annorlunda gentemot spelarna, jämfört med en tränare som själv spelat på elitnivå.
Här har ju isf tränare som LillKenta och Lückner en klar fördel.
Det som även talar för att det rör sig om en uppförstorad småsak är ju också, som nån var inne på, att det iaf utåt sett ser alldeles för harmoniskt ut i laget för att schismteorin ska stämma.
Men som sagt: ingen rök utan eld brukar man ju säga och Boork både är och har varit en kontroversiell och karismatisk tränare.


Grundtips: uppförstorad mediagrej.
Gardera med: vänta och se....
Kommentera